Afwerking

Wat doen wij?

Binnen de afwerking kennen wij twee afdelingen: de afdeling langsnaad en de afdeling speciaal. In beide afdelingen vouwen en plakken we doosjes. We sealen de trays waarin de doosjes worden verpakt en maken orders gereed voor verzending. Op de afdeling langsnaad gaat het dan om de standaard doosjes en op de afdeling speciaal gaat het om speciale doosjes.

Team langsnaad - Wie zijn wij?

Het team langsnaad bestaat op dit moment uit 24 personen die in een tweeploegendienst werken. Wat ons team bijzonder maakt, is dat alle teamleden het een topsport vinden om zoveel mogelijk doosjes op een dag te produceren, waarbij kwaliteit steeds heel hoog in het vaandel staat. We hebben vier lijnen en op elk van deze lijnen staan vaste teams van minimaal drie personen die goed op elkaar zijn ingespeeld.
Bij een formaatwissel weet iedereen wat er van hem of haar wordt verwacht en dan is het een vorm van sport om zo snel mogelijk de lijn om te stellen. De mensen gaan respectvol en vriendschappelijk met elkaar om en helpen elkaar waar nodig.
We zijn er trots op dat we ons iedere keer weer weten te verbeteren, zowel in kwaliteit als in efficiency. Iedereen staat open voor veranderingen en vernieuwingen en is ook bereid om hierover mee te denken.

Team speciaal - Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit twee ploegen van elk 12 medewerkers met zowel lijnoperators als allround medewerkers. We zijn bijzonder omdat we samen verantwoordelijk zijn voor het plakken en verpakken van langsnaaddoosjes met wisselende formaten in kleine oplages en gecompliceerde verpakkingen in kleine en grote oplages. Ook met plano’s (doosjes die niet geplakt worden) weten wij wel raad.
We zijn een hecht team en we werken in een goede sfeer samen. We hebben respect voor elkaar en hebben iets voor elkaar over. Niets is voor ons onmogelijk: problemen zien we juist als een uitdaging en die lossen we samen op.

Wie zijn wij?

Van een nieuwe collega verwachten wij dat hij of zij een echte teamspeler is en kan bijdragen aan de goede sfeer op de afdeling. Met een nieuwe collega kunnen wij nog meer uitdagingen aan!

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: linda.jolie@vaneerd.nl