Overige

Wat doen wij?

Onder de groep kantoor vallen meerdere afdelingen, namelijk de afdeling verkoop binnendienst, ICT, KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) en (financiële) administratie en facilitair.

De afdeling verkoop binnendienst bestaat uit zes mensen. Zij leggen alle basisgegevens van onze klanten vast en voeren alle specificaties van doosjes in het productiesysteem in. Dit gaat van pallethoogte en verkoopprijzen tot afleveradres. De meeste tijd zijn zij bezig met het opstarten van nieuwe orders (doosjes): calculaties maken, offertes uitbrengen, tekeningen en plottermodellen opstarten en alle gegevens en verkoopprijzen vastleggen. Verder komen er allerlei vragen binnen van klanten, deze kunnen heel divers zijn. Het team zorgt er ook voor dat de productieafdelingen alle benodigde informatie en materialen (o.a. drukplaten) hebben om orders te kunnen produceren.

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Relevante vacatures

Wie zijn wij?

Op de diverse afdelingen werken in totaal zo’n zestien collega’s. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar direct als het druk is of als iemand vragen heeft of ergens hulp bij nodig heeft. We zijn allemaal flexibel, of het nu gaat om het overnemen van een dienst van een collega, het helpen van klanten en collega’s met allerhande zaken of het uitvoeren van veel verschillende taken op één dag.

De ideale collega

We zoeken iemand die net zo flexibel is als wij, iemand die graag meedenkt over hoe het nog beter kan en iemand die klaar staat voor zijn of haar collega’s. Collegialiteit is in alle teams erg belangrijk.

Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: linda.jolie@vaneerd.nl