We all care

Wil jij werken bij een bedrijf dat echt goed zorgt voor zijn klanten en medewerkers? Wil jij werken bij een bedrijf waar alles goed geregeld is, waar je veel kunt leren en waar het werk uitdagend is? En wil jij werken bij een bedrijf dat iets terugdoet voor de samenleving? Het motto van Koninklijke Van Eerd is We all care. Dat betekent dat we niet alleen geven om onze klanten, maar ook – minstens net zo veel – om onze medewerkers.

We zijn een hard groeiend bedrijf en we hebben regelmatig nieuwe vacatures op allerlei afdelingen. Ben jij gemotiveerd om altijd het beste werk te leveren en jezelf te ontwikkelen? En kun jij je vinden in ons motto We all care? Bekijk dan snel de openstaande vacatures!

De afdelingen bij Koninklijke Van Eerd

Word jij onze nieuwe collega?

[logoshowcase cat="verhalen" design="design-4" center_mode="true" slides_column="5" order="asc" dots="false" hide_border="true" arrows="true" autoplay="true"]

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Onze vacatures

Werken met plezier

Werken bij Koninklijke Van Eerd betekent dat je actief wordt betrokken bij projecten: we vinden jouw mening belangrijk. Je mag jezelf zijn in ons bedrijf. We leveren samen het beste werk in een ontspannen sfeer.

Uitdagend en leerzaam

Werken bij Koninklijke Van Eerd betekent dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn als jij daarvoor openstaat. We werken met de nieuwste machines en zijn constant bezig met het nog beter maken van onze werkzaamheden. Dat maakt werken bij ons uitdagend en leerzaam.

Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: sollicitaties@vaneerd.nl