Open banenavonden Koninklijke Van Eerd

Home / Open banenavonden Koninklijke Van Eerd

Kom naar de open banendag

Heb je interesse in werken bij Koninklijke Van Eerd, maar wil je eerst weten en zien wat we te bieden hebben? Kom dan naar een van onze open banenavonden op woensdag 29 november of woensdag 6 december. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar werkenbij@vaneerd.nl en vergeet daarin niet aan te geven op welke avond je wilt komen. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met praktische informatie.

  • 29 november en 6 december
  • 18.30 – 20.30 uur
  • Goirkekanaaldijk 40-01, Tilburg

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Wat kun je verwachten?

Om je een goede indruk te geven van ons bedrijf, hebben we het volgende programma bedacht: na de ontvangst om 18.30 uur, starten we met een korte presentatie en verzorgen we aansluitend een rondleiding door onze productieafdeling. Daarna is er tijd om verder persoonlijk kennis te maken. Kom dus op tijd, dan mis je niks! Heb je vragen over de open banenavonden, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch 013-4684951 of via het contactformulier.

Graag tot ziens bij Koninklijke Van Eerd!