Afwerking

Home / Organisatie / Afwerking

Wat doen wij?

Binnen de afwerking kennen wij twee afdelingen: de afdeling langsnaad en de afdeling speciaal. In beide afdelingen vouwen en plakken we doosjes. We sealen ook de trays waarin de doosjes worden verpakt en maken orders gereed voor verzending. Op de afdeling langsnaad gaat het om standaard doosjes en op de afdeling speciaal gaat het om speciale doosjes.

Team langsnaad - Wie zijn wij?

Wat ons team bijzonder maakt, is dat alle teamleden het een topsport vinden om zoveel mogelijk doosjes op een dag te produceren, waarbij kwaliteit steeds hoog in het vaandel staat. Bij een formaatwissel weet iedereen wat er van hem of haar wordt verwacht en dan is het een vorm van sport om zo snel mogelijk de lijn om te stellen. De mensen gaan respectvol en vriendschappelijk met elkaar om en helpen elkaar waar nodig. We zijn er trots op dat we ons iedere keer weer weten te verbeteren, zowel in kwaliteit als in efficiency.

Team speciaal - Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit lijnoperators en allround medewerkers. We zijn samen verantwoordelijk voor het plakken en verpakken van langsnaaddoosjes met wisselende formaten in kleine oplages en gecompliceerde verpakkingen in kleine en grote oplages. We zijn een hecht team en we werken in een goede sfeer samen. We hebben respect voor elkaar en hebben iets voor elkaar over.

De ideale collega

Van een nieuwe collega verwachten wij dat hij of zij een echte teamspeler is en kan bijdragen aan de goede sfeer op de afdeling. Met een nieuwe collega kunnen wij nog meer uitdagingen aan!

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: solliciteren@vaneerd.nl