Drukkerij

Home / Organisatie / Drukkerij

Wat doen wij?

De drukkerij is verantwoordelijk voor het op tijd en kwalitatief goed bedrukken van vellen karton.

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Wie zijn wij?

Het team van de drukkerij bestaat uit 20 mensen. Wat ons bijzonder maakt? Wij zijn drukkers! Wij zijn eigenzinnig, eigenwijs en… wij houden van ons vak. De 20 drukkers zijn qua functie gelijkwaardig aan elkaar en gaan ook op die manier met elkaar om. Ons team is flexibel. We schakelen gemakkelijk over naar nachtdiensten en waar nodig maken we extra uren. Veranderingen worden gemakkelijk opgepikt, waardoor wij in staat zijn leuke en goede verbeteringen door te voeren.

De ideale collega

Wij hopen dat een nieuwe collega in het team past en snel meedoet. Daarbij brengen nieuwe collega’s nieuwe inzichten met zich mee. Wij hopen van iedere nieuwe collega dat hij of zij zich snel thuis voelt en meedenkt over wat wij doen en hoe wij het doen. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: solliciteren@vaneerd.nl