Kantoor

Home / Organisatie / Kantoor

Wat doen wij?

Naast de productieafdelingen hebben we meerdere kantoorafdelingen, zoals customer support, sales, HR, IT, financiën, facilitair en KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu).

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Wie zijn wij?

Op de diverse afdelingen staan we voor elkaar klaar en helpen we elkaar. We voelen ons verantwoordelijk, zijn flexibel en werken nauwkeurig. We doen er alles aan om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren en dat doen we samen, in hechte teams.

De ideale collega

We zoeken iemand die net zo flexibel is als wij, iemand die graag meedenkt over hoe het nog beter kan en iemand die klaar staat voor zijn of haar collega’s. Collegialiteit is in alle teams erg belangrijk.

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: solliciteren@vaneerd.nl