Verkoop binnendienst

Wat doen wij?

De afdeling verkoop binnendienst legt alle basisgegevens van een klant en alle specificaties van een doosje vast in het productiesysteem. Dit gaat van pallethoogte en verkoopprijzen tot afleveradres. De meeste tijd ben je bezig met het opstarten van nieuwe orders (doosjes): calculaties maken, offertes uitbrengen, tekeningen en plottermodellen opstarten en alle gegevens en verkoopprijzen vastleggen. Verder komen er allerlei vragen binnen van klanten, deze kunnen heel divers zijn.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit zes personen. We zitten samen op een afdeling waardoor we snel met elkaar kunnen schakelen. We gaan respectvol met elkaar om en er heerst een rustige en fijne sfeer. Klanten staan voor ons centraal en we doen er alles aan om ze zo snel en goed mogelijk te helpen.

De ideale collega

Een nieuwe collega moet een echte teamplayer zijn. Ondanks dat iedereen zijn eigen klanten heeft en daardoor ook zijn eigen werkzaamheden, is het heel belangrijk dat je bijspringt als een collega het druk heeft. Het werkaanbod kan namelijk heel grillig zijn: soms is het rustig en soms is het ineens heel druk. Elkaar helpen is dan erg belangrijk.

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: solliciteren@vaneerd.nl