fbpx

Lars Emmers

“We werken als één groot team samen voor hetzelfde doel”

Lars Emmers – stanser

Mijn naam is Lars Emmers. Ik ben 28 jaar en ik ben werkzaam als stanser bij Koninklijke Van Eerd.
Mijn werk als stanser wil zeggen dat ik met behulp van een machine de gedrukte vellen verder bewerk zodat het doosjes worden.

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Al acht jaar bij Koninklijke Van Eerd

Ik ben in 2011 bij Koninklijke Van Eerd begonnen. Ik was daarvoor machinaal timmerman. Het ging niet zo goed met het bedrijf waar ik dat werk deed en daar moesten mensen weg. Ik ben toen naar een uitzendbureau gegaan en zo ben ik bij Koninklijke Van Eerd gekomen, waar ik ondertussen al zo’n acht jaar werk. In deze periode heb ik een jaartje bij een ander bedrijf gewerkt, dat ook verpakkingen produceert, maar dat beviel niet goed. Ik miste het werk en de sfeer bij Koninklijke Van Eerd en ben daarom teruggekomen.

De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen

Het werken bij Koninklijke Van Eerd is heel leuk. Je krijgt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Dat kan bijvoorbeeld met opleidingen en cursussen. Er zijn genoeg opleidingen die je mag volgen en waarmee je je vak nog beter kan uitvoeren.

Een echt teamgevoel

De sfeer op de afdelingen is hartstikke goed. We werken hard met het hele team om onze doelstellingen te behalen en daarmee ontstaat een echt teamgevoel. Iedereen is bereid elkaar te helpen en er is ook zeker tijd voor een geintje af en toe.
Het motto We all care staat centraal in ons bedrijf. Dat zie je terug in hoe we omgaan met de kwaliteit van onze verpakkingen, maar ook hoe we met elkaar omgaan. We werken als één groot team samen voor hetzelfde doel en we vormen daardoor één groot geheel. Dat schept een band.

Een heel leuk bedrijf met leuke collega’s

Koninklijke Van Eerd is goed voor alle medewerkers en is een heel fijn bedrijf om voor te werken.
We werken in een tweeploegendienst en je krijgt een goed salaris. Daarnaast is er een meer dan redelijke overwerkregeling. Als je het hele jaar met je collega’s goed en hard gewerkt hebt en de cijfers zijn goed, zit er aan het eind van het jaar misschien ook een extra bonus in. Al met al is Koninklijke Van Eerd een heel leuk bedrijf met leuke collega’s. Het is bovendien een stabiel bedrijf waar geen rare sprongen gemaakt worden en waar je rustig je carrière kan starten als drukker, stanser, operator of assistent in een heel leuk team.

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Irene van Velthoven
manager P&O

E-mail: sollicitaties@vaneerd.nl