Marc Hultermans

“We dagen elkaar uit het beste uit onszelf te halen”

Marc Hultermans – 1e ploegmedewerker drukkerij

Ik ben Marc Hultermans, eerste ploegmedewerker in de drukkerij. In mijn jeugd heb ik vakantiewerk gedaan bij Koninklijke Van Eerd en later, toen ik MTS deed, heb ik er stage gelopen.
Ik heb eerst bij andere bedrijven gewerkt, maar heb wel altijd contact gehouden. Koninklijke Van Eerd bleef in mijn achterhoofd zitten.

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Blij met dit team

Nu ben ik blij deel uit te maken van dit team. Ik werk met een fijne groep collega’s en we hebben de beschikking over een modern machinepark. We werken hard, maar er is ook tijd voor plezier, zowel op de werkvloer als tijdens een uitstapje met de personeelsvereniging. En ook als het bij iemand persoonlijk wat minder gaat, zijn we er voor elkaar.

Persoonlijke ontwikkeling

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik onlangs een training ‘leidinggeven in een productieomgeving’ gevolgd. We dagen elkaar uit het beste uit onszelf te halen en kijken steeds waar we onszelf en onze manier van werken kunnen verbeteren. Dat vind ik mooi! Wanneer je dan ziet dat je door een slimmere manier van werken een flinke winst op stel- en productietijden kunt behalen, geeft dat echt een kick!

Open bedrijf

Koninklijke Van Eerd is een open bedrijf. Ik vind het fijn dat tijdens de jaarvergadering zaken als strategie en cijfers met iedereen gedeeld worden. Dat zorgt dat je je betrokken voelt.
Dit alles maakt Koninklijke Van Eerd een prachtig bedrijf en ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van dit team!

We All Care

Koninklijke Van Eerd vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en zal je daar ook in steunen. Zo ben ik nu bezig met een opleiding om weer een stapje verder te komen. Met een aantal van mijn collega’s heb ik zo’n goede band gekregen dat ik ze ook regelmatig buiten het werk zie. Bij Koninklijke Van Eerd worden verschillende keren per jaar leuke uitstapjes georganiseerd zodat je de collega’s beter leert kennen en je een goede band met elkaar krijgt. Hier geldt vooral het motto: We All Care. Je werkt met z’n allen, zet allemaal je beste beentje voor en staat klaar voor elkaar. Je zorgt er samen voor dat je met een fijn gevoel naar je werk komt en naar huis gaat. Zo heb ik dit de afgelopen jaren in ieder geval ervaren.

Koninklijke Van Eerd doet veel om de medewerkers tevreden te stellen, zoals:

  • Een werkkostenregeling
  • Een presentje met de feestdagen
  • Bedrijfskleding en -schoenen
  • Genoeg vrije dagen en ruimte om die op te nemen
  • Een bonusregeling
  • Een studiekostenregeling
  • Ruimte om te groeien binnen het bedrijf
  • Leuke activiteiten over het jaar verspreid
  • Overuren worden goed uitbetaald of je krijgt er tijd voor terug
Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: solliciteren@vaneerd.nl