Margit Stolp

“Een collegiaal bedrijf, met hard werken maar ook ruimte voor geintjes.”

Margit Stolp – financieel administratief medewerkster

Mijn naam is Margit Stolp en ik werk bij Koninklijke Van Eerd sinds juli 2014 in de functie van receptioniste/financieel administratief medewerkster.
Tot mijn taken behoren de ontvangst van bezoekers, het beantwoorden van de telefoon, het regelen van inkoop- en verkoopfacturatie en het bestellen en uitgeven van kantoormaterialen. Ook urenregistratie en kasbeheer behoren tot mijn taken.
Toen ik in juli 2014 de advertentie las, wist ik dat dit “mijn baan” zou kunnen zijn. Ik heb snel gereageerd en kreeg ook al vrij snel antwoord en een uitnodiging voor een gesprek. Twee gesprekken en één week later had ik mijn contract in huis.

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Een collegiaal bedrijf

Koninklijke Van Eerd is een collegiaal bedrijf, met hard werken maar ook ruimte voor geintjes. Het fijne is dat het een platte organisatie is. Ik loop net zo makkelijk bij de directeur binnen als bij een collega. Er is veel rechtstreeks contact. Ons motto “We all care” merk je in diverse dingen. Collega’s zijn betrokken bij elkaar, in positieve dingen maar ook in minder positieve dingen.

De afdeling Speciaal

Bij drukte of onderbezetting help ik ook mee bij de afdeling Speciaal. Op deze afdeling plakken en verpakken we speciale of gecompliceerde verpakkingen, met wisselende formaten. Dit doe ik op oproepbasis naast mijn eigen werk op de administratie. Het is erg leuk om andere collega’s op die manier mee te maken. Het leren omgaan met een palletwagen heeft mij even wat spierpijn en tijd gekost, maar ik kreeg in het begin gelukkig veel hulp van lachende collega’s.

Activiteiten voor iedereen

We hebben ook een actieve personeelsvereniging. Er worden sportactiviteiten, pubquizzen, concerten of familiedagen georganiseerd. Er is voor ieder wat wils en de activiteiten zijn voor alle leeftijden geschikt.
Al het bovenstaande samengevat: ik hoop hier nog vele jaren te kunnen en mogen doorbrengen.

We All Care

Koninklijke Van Eerd vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en zal je daar ook in steunen. Zo ben ik nu bezig met een opleiding om weer een stapje verder te komen. Met een aantal van mijn collega’s heb ik zo’n goede band gekregen dat ik ze ook regelmatig buiten het werk zie. Bij Koninklijke Van Eerd worden verschillende keren per jaar leuke uitstapjes georganiseerd zodat je de collega’s beter leert kennen en je een goede band met elkaar krijgt. Hier geldt vooral het motto: We All Care. Je werkt met z’n allen, zet allemaal je beste beentje voor en staat klaar voor elkaar. Je zorgt er samen voor dat je met een fijn gevoel naar je werk komt en naar huis gaat. Zo heb ik dit de afgelopen jaren in ieder geval ervaren.

Koninklijke Van Eerd doet veel om de medewerkers tevreden te stellen, zoals:

  • Een werkkostenregeling
  • Een presentje met de feestdagen
  • Bedrijfskleding en -schoenen
  • Genoeg vrije dagen en ruimte om die op te nemen
  • Een bonusregeling
  • Een studiekostenregeling
  • Ruimte om te groeien binnen het bedrijf
  • Leuke activiteiten over het jaar verspreid
  • Overuren worden goed uitbetaald of je krijgt er tijd voor terug
Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: solliciteren@vaneerd.nl