fbpx

Patricia Heerens

"Je zorgt er samen voor dat je met een fijn gevoel naar je werk komt en weer naar huis gaat"

Patricia Heerens – medewerker logistiek

Mijn naam is Patricia Heerens. Ik ben sinds maart 2016 werkzaam bij Koninklijke Van Eerd. Hier maken wij medicijnverpakkingen voor de farmaceutische industrie. Na 7 jaar met paarden gewerkt te hebben, wilde ik graag iets anders doen. Daarom heb ik hier gesolliciteerd. Ik had totaal geen ervaring en geen opleiding gevolgd in deze richting, maar ik was wel heel erg gedreven om iets te leren. Na een fijne sollicitatie gaf Koninklijke Van Eerd mij een kans en werd ik aangenomen.

We all care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Snel een vast contract

Ik ben begonnen op de afdeling langsnaad. Al mijn collega’s daar waren superfijn om mee te werken en namen stuk voor stuk de tijd om mij dingen goed aan te leren. Binnen een jaar ging ik van hulp naar lijnoperator. Mijn leidinggevende was zo tevreden dat een vast contract al na een paar maanden niet kon uitblijven. Je wordt bij Koninklijke Van Eerd beloond voor goed gedrag. Dat is fijn en motiverend om goed en zorgvuldig te blijven werken.

Doorgroeimogelijkheden

Na een tijd gaf ik aan dat ik mezelf graag verder wilde ontwikkelen. Daarom vroeg ik of ik een administratieve opleiding naast mijn gewone werk mocht volgen. Koninklijke Van Eerd gaf mij direct de ruimte om dat te doen. Vlak nadat ik klaar was, kwam er een vacature vrij op de logistieke afdeling. Daar zou ik grote gedeeltes van de dag administratief werk hebben en dat zag ik wel zitten. Het enige wat ontbrak, was een heftruckcertificaat: dat had ik niet. Toch heb ik toen besloten om te solliciteren en ik kreeg de functie! Koninklijke Van Eerd heeft mij daarna direct aangemeld voor een tweedaagse cursus om het heftruckcertificaat te behalen. Alles was top geregeld.

De mensen staan hier allemaal voor je klaar

Ik ben nu werkzaam als medewerker logistiek. Ik vind de sfeer in het bedrijf heel gemoedelijk. Ik heb te maken met bijna alle collega’s die er werken. Ik werk namelijk in dagdienst en zie daardoor iedere dag beide ploegen. Er is geen collega die je voorbij loopt zonder je gedag te zeggen. De meesten maken zelfs even tijd voor een praatje. Het is belangrijk om goed samen te werken. Alleen op die manier behaal je niet alleen het beste resultaat, maar behoud je ook de beste sfeer op de werkvloer. De collega’s staan hier allemaal voor je klaar en helpen waar zij kunnen. Dat verwachten ze dan ook van jou.

We all care

Koninklijke Van Eerd vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en zal je daar ook in steunen. Zo ben ik nu bezig met een opleiding om weer een stapje verder te komen. Met een aantal van mijn collega’s heb ik zo’n goede band gekregen dat ik ze ook regelmatig buiten het werk zie. Bij Koninklijke Van Eerd worden verschillende keren per jaar leuke uitstapjes georganiseerd zodat je de collega’s beter leert kennen en je een goede band met elkaar krijgt. Hier geldt vooral het motto: We all care. Je werkt met z’n allen, zet allemaal je beste beentje voor en staat klaar voor elkaar. Je zorgt er samen voor dat je met een fijn gevoel naar je werk komt en naar huis gaat. Zo heb ik dit de afgelopen jaren in ieder geval ervaren.

Koninklijke Van Eerd doet veel om de medewerkers tevreden te stellen, zoals:

  • Een werkkostenregeling
  • Een presentje met de feestdagen
  • Bedrijfskleding en -schoenen
  • Genoeg vrije dagen en ruimte om die op te nemen
  • Een bonusregeling
  • Een studiekostenregeling
  • Ruimte om te groeien binnen het bedrijf
  • Leuke activiteiten over het jaar verspreid
  • Overuren worden goed uitbetaald of je krijgt er tijd voor terug
Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Irene van Velthoven
manager P&O

E-mail: sollicitaties@vaneerd.nl