Peter van de Asheuvel

“Iedere order is een uitdaging en dat maakt het werk leuk”

Peter van de Asheuvel – stanser

Mijn naam is Peter van de Asheuvel. Ik ben ruim drie jaar geleden bij Koninklijke Van Eerd in dienst gekomen als stanser. Daarvoor heb ik bijna vijfentwintig jaar bij een andere drukkerij gewerkt als meewerkend chef stanserij. Vanwege een reorganisatie werd ik ontslagen. Toen ik hoorde dat men bij Koninklijke Van Eerd stansers zocht, heb ik meteen gereageerd.

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Thuiskomen

Het voelde hier als thuiskomen. Ik werd direct goed opgenomen in de groep. Alle nieuwe mensen krijgen een opleidingsplan, waardoor ze stap voor stap opgeleid worden tot stanser. Ik ben begonnen op de kleine stansmachines, maar na een tijdje ben ik naar de grotere stansmachines gegaan.

Uitdagend werk

Iedere order is een uitdaging en dat maakt het werk leuk. Ik ben inmiddels doorgegroeid naar vervangend eerste ploegmedewerker. De sfeer in de groep is zeer goed. We zijn allemaal bereid om elkaar te helpen en samen een zo goed mogelijk product af te leveren. We werken in een tweeploegendienst met een uitloop naar drie ploegen (nachtdienst) bij extreme drukte, maar dat komt niet zo vaak voor.

Leuke activiteiten

We hebben een personeelsvereniging die meerdere malen per jaar leuke activiteiten organiseert, waaronder bijvoorbeeld een pubquiz en een kerstborrel. Deze activiteiten worden druk bezocht, waardoor je ook met collega’s uit de andere ploeg kunt spreken. Dat draagt bij aan de goede sfeer op het werk.

We All Care

Koninklijke Van Eerd vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en zal je daar ook in steunen. Zo ben ik nu bezig met een opleiding om weer een stapje verder te komen. Met een aantal van mijn collega’s heb ik zo’n goede band gekregen dat ik ze ook regelmatig buiten het werk zie. Bij Koninklijke Van Eerd worden verschillende keren per jaar leuke uitstapjes georganiseerd zodat je de collega’s beter leert kennen en je een goede band met elkaar krijgt. Hier geldt vooral het motto: We All Care. Je werkt met z’n allen, zet allemaal je beste beentje voor en staat klaar voor elkaar. Je zorgt er samen voor dat je met een fijn gevoel naar je werk komt en naar huis gaat. Zo heb ik dit de afgelopen jaren in ieder geval ervaren.

Koninklijke Van Eerd doet veel om de medewerkers tevreden te stellen, zoals:

  • Een werkkostenregeling
  • Een presentje met de feestdagen
  • Bedrijfskleding en -schoenen
  • Genoeg vrije dagen en ruimte om die op te nemen
  • Een bonusregeling
  • Een studiekostenregeling
  • Ruimte om te groeien binnen het bedrijf
  • Leuke activiteiten over het jaar verspreid
  • Overuren worden goed uitbetaald of je krijgt er tijd voor terug
Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: solliciteren@vaneerd.nl