fbpx

Tim van Oorschot

“Bij Koninklijke Van Eerd hangt een gezellige sfeer”

Tim van Oorschot – lijnoperator

Mijn naam is Tim van Oorschot. Ik ben lijnoperator op de afdeling langsnaad. In die functie ben ik verantwoordelijk voor een volledige lijn en kan ik de gehele lijn van voor naar achter instellen en gebruiksklaar zetten.
Ik werk nu bijna vijf jaar bij Koninklijke Van Eerd. Ik heb destijds een open sollicitatie gestuurd, naar aanleiding van een tip van een collega van mijn oude bedrijf.

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Intern opleidingsplan

Bij Koninklijke Van Eerd krijg je alle mogelijkheden om door te groeien, in mijn geval naar lijnoperator. Ik ben namelijk begonnen als hulp. Als je begint, wordt er meteen een intern opleidingsplan met je doorgesproken. Zodoende word je stap voor stap opgeleid. Hoe verder je in je opleidingsplan komt, hoe meer je kunt instellen. Aan het einde van het hele traject ben je lijnoperator en kun je ervaring gaan opdoen in deze functie.

Tweeploegendienst

Ik vind het persoonlijk heerlijk om in een tweeploegendienst te werken, omdat ik er zelf heel veel vrije tijd voor terugkrijg. Als je een vroege dienst hebt, ben je de middag/avond lekker vrij en in de late dienst ben je lekker de ochtend vrij. Ik merk dat ik de afgelopen jaren zelf ben gegroeid in mijn technisch inzicht. Dat komt door het dagelijks werken met mijn machine en doordat we zelf ons onderhoud uitvoeren.

Gezellige sfeer

Bij Koninklijke Van Eerd hangt een gezellige sfeer en we gaan gemoedelijk met elkaar om. In mijn eigen ploeg gaan we één keer per jaar nog iets drinken met elkaar. Verschillende collega’s zie ik ook buiten het werk. We gaan bij elkaar op verjaardag en pakken in de zomer af en toe gezellig een terrasje samen. Ook is het gewoon fijn om te weten dat je collega’s je meteen komen helpen bij problemen aan je machine. We staan voor elkaar klaar, zowel op het werk als daarbuiten.

We All Care

Koninklijke Van Eerd vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen en zal je daar ook in steunen. Zo ben ik nu bezig met een opleiding om weer een stapje verder te komen. Met een aantal van mijn collega’s heb ik zo’n goede band gekregen dat ik ze ook regelmatig buiten het werk zie. Bij Koninklijke Van Eerd worden verschillende keren per jaar leuke uitstapjes georganiseerd zodat je de collega’s beter leert kennen en je een goede band met elkaar krijgt. Hier geldt vooral het motto: We All Care. Je werkt met z’n allen, zet allemaal je beste beentje voor en staat klaar voor elkaar. Je zorgt er samen voor dat je met een fijn gevoel naar je werk komt en naar huis gaat. Zo heb ik dit de afgelopen jaren in ieder geval ervaren.

Koninklijke Van Eerd doet veel om de medewerkers tevreden te stellen, zoals:

  • Een werkkostenregeling
  • Een presentje met de feestdagen
  • Bedrijfskleding en -schoenen
  • Genoeg vrije dagen en ruimte om die op te nemen
  • Een bonusregeling
  • Een studiekostenregeling
  • Ruimte om te groeien binnen het bedrijf
  • Leuke activiteiten over het jaar verspreid
  • Overuren worden goed uitbetaald of je krijgt er tijd voor terug
Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Irene van Velthoven
manager P&O

E-mail: sollicitaties@vaneerd.nl