fbpx

Wil van de Sanden

“Als je goed bent voor Koninklijke Van Eerd, is Koninklijke Van Eerd ook goed voor jou”

Wil van de Sanden – eerste ploegmedewerker drukkerij

Mijn naam is Wil van de Sanden. Ik ben 39 jaar oud, getrouwd en vader van twee kinderen.
Mijn functie is eerste ploegmedewerker in de drukkerij. In die functie geef ik operationeel leiding aan negen collega-drukkers met wie ik samen een ploeg vorm. Ook ondersteun ik het hoofd van onze afdeling en ben ik offsetdrukker. Dat betekent dat ik als drukker verantwoordelijk ben voor de productie van het drukwerk.

We All Care

Die zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, word je daarover geïnformeerd. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt jaarlijks uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Al meer dan 22 jaar bij Koninklijke Van Eerd

Ik werk inmiddels al meer dan 22 jaar bij Koninklijke Van Eerd. Op 26 september 1996 kwam ik in dienst als stagiair van de Grafische School Eindhoven en ik ben niet meer weggegaan. Als je als drukker wilt werken aan de meest moderne offset-persen die er bestaan, dan zit je goed bij Koninklijke Van Eerd. We gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen en dat maakt het werk erg uitdagend.

Gemoedelijke sfeer

Er hangt in het bedrijf een gemoedelijke sfeer, waar naast presteren ook zeker tijd is voor persoonlijk contact met collega’s. We werken in principe in een tweeploegendienst. Ik ben zelf meer een liefhebber van de vroege dienst. Dan kan ik ‘s avonds lekker thuis zijn met mijn gezin. Het grote voordeel van de late dienst is dat we dan maar vier dagen werken en op vrijdag altijd vrij zijn.

Een sociaal bedrijf

Als je goed bent voor Koninklijke Van Eerd, is Koninklijke Van Eerd ook goed voor jou. Het is echt een sociaal bedrijf waar rekening wordt gehouden met de medewerkers. Het werk is uitdagend en vernieuwend omdat er voortdurend wordt geïnvesteerd in ons machinepark. We zijn altijd bezig met nog beter worden. Maar beter worden gaat nooit ten koste van de medewerkers. Dat zie je bijvoorbeeld ook terug in het feit dat mensen in de late dienst nog steeds op vrijdag vrij zijn en dat we in principe altijd in twee ploegen werken.

Waardering en medewerking

Ik heb in de ruim 22 jaar dat ik bij Koninklijke Van Eerd werk alle ruimte en begeleiding gekregen om me te ontwikkelen tot de medewerker die ik nu ben. Ik voel me gewaardeerd en krijg alle medewerking als ik geïnteresseerd ben in een bepaalde opleiding. Ik heb er dan ook al verschillende mogen volgen. Ik ben trots op Koninklijke Van Eerd en op wat ik hier bereikt heb. Garantie heb je nooit en je kan niet in de toekomst kijken, maar ik hoop oprecht dat ik hier nog lang mag werken.

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Irene van Velthoven
manager P&O

E-mail: sollicitaties@vaneerd.nl