MVO op allerlei gebieden

Als bedrijven Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), betekent dit dat ze rekening houden met het maatschappelijk effect van hun activiteiten. Het nemen van verantwoordelijkheid voor deze effecten kan op allerlei gebieden: duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en arbeidsomstandigheden. Voor Koninklijke Van Eerd is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) erg belangrijk.

Wat doet Koninklijke Van Eerd?

Concreet uit zich dat in het feit dat we diverse Tilburgse verenigingen en maatschappelijke projecten sponsoren. We willen graag aan de omgeving waarin wij zijn gevestigd een bijdrage leveren. Ook evenementen zoals carnaval, wat door velen in en rondom Tilburg wordt gevierd, en evenementen waarbij onze medewerkers als vrijwilliger actief zijn, kunnen door ons worden gesponsord. We betrekken onze medewerkers bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Sponsorships worden daarom ook uitgelicht in ons personeelsblad.

Koninklijke Van Eerd biedt stageplekken aan leerlingen die kennis willen maken met techniek. Daarnaast hebben we ruimte voor studenten die afstuderen en hebben we mensen met een beperking in dienst. Verder kunnen scholen een rondleiding krijgen in ons bedrijf.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons een erg belangrijk aspect van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit geldt zowel voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers als voor duurzaamheid vanuit milieuoogpunt. De duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers proberen we te verzekeren door voor een veilige en gezonde werkplek te zorgen en door actie te ondernemen als die inzetbaarheid in gevaar dreigt te komen.

We hebben daarnaast goed zicht op onze ecologische voetafdruk, zodat we de ontwikkeling van onze CO2-belasting goed in de gaten kunnen houden. Bovendien proberen we zo min mogelijk afval te produceren om het milieu te ontlasten en maken we gebruik van windenergie.

We all care

In onze manier van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen komt ons motto We all care duidelijk terug. Op alle mogelijke manieren willen wij zorgdragen: voor onze producten, onze klanten, onze medewerkers en onze omgeving. De maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij hebben, nemen we graag.

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: linda.jolie@vaneerd.nl