Hoe kun je solliciteren?

We zijn erg blij dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Heb je een vacature gevonden in de vacaturebank die jou interessant lijkt, dan wil je natuurlijk graag weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt. Dit zijn de stappen die je zult doorlopen op de weg naar een uitdagende en leerzame baan bij Koninklijke Van Eerd (het maakt hierbij niet uit voor de precieze functie je solliciteert):

  1. Je ontvangt altijd een bevestiging dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Je hoort zo snel mogelijk (uiterlijk binnen enkele dagen) of we je uitnodigen voor een gesprek. Omdat onze intentie is om na een contract voor bepaalde tijd over te gaan naar een contract voor onbepaalde tijd, voeren wij meerdere gesprekken (minimaal twee).
  2. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan is dat eerste gesprek met de managementassistente of met de manager P&O.
  3. Als de uitkomst van dat gesprek positief is, vindt er een tweede gesprek plaats met de manager P&O en het hoofd van de afdeling waar je solliciteert.
  4. Wanneer zij ook positief zijn, wordt een online competentie- en persoonlijkheidstest afgenomen en wordt een derde gesprek gepland.
  5. Dat derde gesprek heb je met de directeur en de eerste ploegmedewerker van de ploeg waarin je gaat werken. Voorafgaand aan dit gesprek bespreek je de rapportage van de tests met de manager P&O en aansluitend aan het derde gesprek laat de eerste ploegmedewerker je het werk en de afdeling zien.
  6. Wanneer alle partijen positief zijn, worden afspraken gemaakt over de arbeidsvoorwaarden en de datum waarop je zult beginnen.

Opmaak

Behalve met de productie van farmaceutische verpakkingen houden we ons ook bezig met de opmaak van verpakkingen. Nauwkeurigheid is hierbij, net zoals bij onze andere werkzaamheden, vanzelfsprekend heel belangrijk. De opgemaakte producten zetten we klaar voor productie.

Specials

Naast standaard verpakkingen produceren we ook allerlei speciale verpakkingen. Zo maken we bijvoorbeeld doosjes met vakverdelingen aan de binnenkant. Daardoor blijft de inhoud netjes op zijn plek zitten. We maken ook verpakkingen die anti-counterfeit zijn. Dat betekent dat wij met allerlei technieken voorkomen dat medicijnen gemakkelijk worden nagemaakt. Hierbij kun je denken aan speciale sluitingen in de verpakkingen of unieke nummeringen, microteksten of speciale inkt op de doosjes.

Relevante vacatures

Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: linda.jolie@vaneerd.nl