Veelgestelde vragen

Antwoord op de meest gestelde vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog enkele vragen hebt voor je gaat solliciteren, daarom hebben we hier alvast antwoord gegeven op de veelgestelde vragen.

Wat voor ontwikkelingsmogelijkheden heb ik bij Koninklijke Van Eerd?

We vinden het vooral belangrijk dat je volledig wordt ingewerkt in je functie en dat je hierin ervaring opdoet. En wil jij je graag verder ontwikkelen, dan zijn daar allerlei mogelijkheden voor en bepalen we samen de juiste opleiding of trainingsvorm. Heb je die ambitie niet, dan is dat ook prima. We verwachten dan wel dat je je best doet om binnen jouw functie het allerbeste uit jezelf te halen.

Hebben jullie een personeelsvereniging?

WIj hebben een actieve personeelsvereniging die drie of vier keer per jaar leuke activiteiten organiseert. Dit kan een pubquiz zijn, een gezinsdag, een sportieve activiteit, een winterborrel… Jaarlijks probeert de personeelsvereniging ook nieuwe activiteiten te verzinnen. Ideeën zijn van harte welkom!

Wat zijn de werktijden?

Wij werken in een tweeploegendienst. In de vroege dienst werk je 38 uur en in de late dienst 34 uur. Gemiddeld werk je dus 36 uur per week.
De werktijden in de vroege dienst zijn: Maandag t/m donderdag: 06.00 – 14.00 uur en vrijdag van 06.00 – 14.30 uur.
De werktijden in de late dienst zijn: Maandag t/m donderdag van 14.00 – 23.00 uur en op vrijdag vrij.
Je hebt dan dus een lang weekend. In iedere dienst heb je twee keer een kwartier onbetaald pauze.

Worden er ook nachtdiensten gewerkt?

Wij werken niet structureel in een drieploegendienst, maar het is door drukte wel regelmatig nodig om ook nachtdiensten te werken. Je hoort ruim op tijd of een nachtdienst wordt gepland of dat je je normale dienst draait

Hoe word ik ingewerkt?

Zodra je bij ons begint, krijg je een vaste begeleider die jou aan de hand van het inwerkplan opleidt in jouw functie. Tijdens het inwerktraject, dat zo’n vier tot zes maanden duurt, vinden regelmatig evaluatiegesprekken plaats met de begeleider en het afdelingshoofd. Aan bepaalde evaluatiemomenten zijn ook salarisstappen verbonden.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn prestaties?

Wij houden bij hoe je presteert op het gebied van kwaliteit en efficiency. Het doel is om te kijken of hier nog verbetermogelijkheden liggen en zo ja, wat jij kunt doen en hoe wij hierbij kunnen helpen. In onze wekelijkse bordbesprekingen worden de prestaties van de hele afdeling besproken.

Hoe weet ik hoe het met het bedrijf gaat?

Wij communiceren heel open over hoe het met Koninklijke Van Eerd gaat. Dat doen we via verschillende middelen: het bordoverleg, de digitale Nieuwsflits, het scherm in de kantine, de schermen in de productie, ons personeelsmagazine en de jaarvergadering.

Hebben jullie goede secundaire arbeidsvoorwaarden?

Wij zijn aangesloten bij de cao Grafimedia. Bij diverse arbeidsvoorwaarden wijken wij positief af van deze cao. Zo betalen wij onder andere 50% meer toeslag voor overuren. Op zaterdag is dat bijvoorbeeld 200%. We hebben een mooie resultaatafhankelijke bonusregeling en we hebben een werkkostenbudget van € 200,- netto per jaar waarmee je bijvoorbeeld een deel van je sportabonnement of laptop kunt betalen. Ook hebben we een studiekostenregeling. Daarnaast is ons streven om goede medewerkers zo snel mogelijk in vaste dienst te nemen.

Heb ik een opleiding nodig als ik bij jullie wil werken?

In de productie heb je geen specifieke opleiding nodig. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met techniek en productiewerk. Wij leiden je intern op tot bijvoorbeeld drukker, stanser of lijnoperator. Vaak wordt dit ondersteund met een opleiding extern. Als je al ervaring hebt in vergelijkbare functies, is dat zeker een pre.

Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: solliciteren@vaneerd.nl