Farmaceutische verpakkingen

Koninklijke Van Eerd begon ooit als handelsdrukkerij. Jarenlang drukten we van alles, totdat we in 1987 besloten om ons volledig te richten op de farmaceutische industrie. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van verpakkingen voor de farmaceutische industrie. Dat betekent dat wij verpakkingen van karton maken, waarin medicijnen worden verpakt. We produceren allerlei soorten verpakkingen, van simpele tot de meest ingewikkelde doosjes, met of zonder braille.

Opmaak

Behalve met de productie van farmaceutische verpakkingen houden we ons ook bezig met de opmaak van verpakkingen. Nauwkeurigheid is hierbij, net zoals bij onze andere werkzaamheden, natuurlijk heel belangrijk. De opgemaakte producten zetten we klaar voor productie.

Specials

Naast standaard verpakkingen produceren we ook allerlei speciale verpakkingen. Zo maken we bijvoorbeeld doosjes met vakverdelingen aan de binnenkant. Daardoor blijft de inhoud netjes op zijn plek zitten. We maken ook verpakkingen die anti-counterfeit zijn. Dat betekent dat wij met allerlei technieken voorkomen dat medicijnen gemakkelijk worden nagemaakt. Hierbij kun je denken aan speciale sluitingen in de verpakkingen of unieke nummeringen, microteksten of speciale inkt op de doosjes.

Zorg voor onze producten...

Nauwkeurigheid is ontzettend belangrijk in de farmaceutische industrie. Omdat wij werken voor bedrijven in deze industrie, moeten ook al onze werkzaamheden, in de productie maar ook in het voortraject, heel nauwkeurig worden uitgevoerd. We besteden veel zorg aan onze producten. Alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

… en zorg voor jou

Als medewerker bij Koninklijke Van Eerd geldt ons motto ook voor jou: We all care. We vinden het belangrijk om onze medewerkers te betrekken bij projecten. We hebben korte communicatielijnen en een informele omgeving. Zo kun je snel bij iemand terecht als je vragen hebt en heb je regelmatig persoonlijke gesprekken omdat we het belangrijk vinden dat het goed met je gaat. Het werk dat wij doen en alles wat daarbij komt kijken, is goed georganiseerd: we hebben vaste procedures, opleidingen en meer. Wil jij ook komen werken bij Koninklijke Van Eerd? Bekijk onze vacatures!

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: linda.jolie@vaneerd.nl