Al 100 jaar Koninklijke Van Eerd Tilburg

Koninklijke Van Eerd is een familiebedrijf in Tilburg dat is opgericht in 1919. We zijn ooit begonnen als handelsdrukkerij, maar we werken sinds 1987 uitsluitend voor farmaceutische klanten en klanten uit daaraan verwante industrieën. Voor hen produceren we vouwkartonnen verpakkingen van hoge kwaliteit. De verpakking van medicijnen moet net zo zorgvuldig worden gemaakt als de medicijnen zelf. Dat betekent dat wij altijd met de volle aandacht alleen de beste producten leveren en dat we de beste zorg stoppen in onze werkzaamheden.

We all care

De beste zorg besteden we ook aan onze medewerkers. We hebben verschillende afdelingen, waar mensen allemaal hun eigen bijdrage leveren aan het totale proces. We vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij onze medewerkers en om ervoor te zorgen dat zij zich kunnen ontwikkelen bij ons. Al onze medewerkers krijgen daarom bijvoorbeeld op een van de eerste werkdagen een GMP-training (Good Manufacturing Practice-training).

Best Managed Company

Omdat een goed, sterk teamgevoel voor ons erg belangrijk is, zorgen we dat er korte communicatielijnen zijn en dat er een informele sfeer heerst. Als je vragen hebt, krijg je snel antwoord. Als er beslissingen worden genomen in het bedrijf, krijg jij dat direct te horen. Met persoonlijke gesprekken houden we in de gaten of het goed met je gaat. Koninklijke Van Eerd heeft al meerdere keren de onderscheiding voor Best Managed Company gekregen. Deze onderscheiding van Deloitte wordt elk jaar uitgereikt aan de best geleide bedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland.

Koninklijke Van Eerd groeit

We hebben een enorme groei doorgemaakt. We bestaan al honderd jaar en in de laatste jaren zijn we meer dan verdubbeld in omvang. We zijn van 50 mensen in 1995 naar ruim 120 mensen in 2018 gegaan en daar houdt het niet op! De groei betekent ook uitbreiding en ontwikkeling op het gebied van machines, automatisering en infrastructuur. Om alles goed te laten verlopen, werken we op de productieafdelingen in een tweeploegendienst en, als dat nodig is, zetten we soms zelfs nachtdiensten in. Die diensten en werkomstandigheden zijn bij ons goed geregeld. Werkroosters geven we duidelijk en op tijd door. We hebben bordbesprekingen, waarin wekelijks de productiecijfers worden besproken met jou en jouw ploeg of afdeling en we werken met vaste procedures.

Om de groei voort te zetten, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe mensen. Lijkt werken bij Koninklijke Van Eerd jou wel wat? Neem dan eens een kijkje in onze vacaturebank!

Relevante vacatures
Wil jij deel uitmaken van Koninklijke Van Eerd?

Solliciteer dan direct op een functie of stuur een open sollicitatie naar:

Linda Jolie
HR-Adviseur

E-mail: linda.jolie@vaneerd.nl